Persoonlijke, intensieve begeleiding

Wij werken met vaste teams van eigen professionele verpleegkundigen en verzorgenden die deel uitmaken van het gezamenlijke huishouden. Zij werken bovenal als gastvrouw of -heer om te zorgen dat alles goed loopt.

Vriendelijkheid en zorgzaamheid staan voorop.  

Artemis doet geen enkele concessie aan de zorg voor haar bewoners. Er is veel ruimte voor zorg op maat en persoonlijke aandacht.

Onze medewerkers geven veel persoonlijke aandacht aan de bewoners.

Zorg en begeleiding op maat

Na een zorgvuldige intake en het goed leren kennen van de bewoners, kunnen onze medewerkers de gewenste zorg op maat leveren en inspelen op specifieke behoeften die er zijn. Vanwege de kleinschaligheid van onze woonvoorzieningen is er veel bespreekbaar. Ook als een wens ogenschijnlijk niet mogelijk is, proberen onze medewerkers een creatieve oplossing te bedenken.

De voorzieningen van Artemis hebben 24 uur per dag begeleiding. ’s Nachts zijn er op beide locaties twee medewerkers aanwezig.

Residence

Andelst

Europaplein 1

6673 BT Andelst

+31 488 726080

Residence

Zetten

Stationsstraat 27

6671 AW Zetten

0488 745 112

Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht

Wij hebben alle antwoorden op veel gestelde vragen voor u online gezet zodat u gemakkelijk en snel antwoord kan krijgen op uw vragen. Staat uw vraag er niet tussen kunt u zijstaande gegevens of via ons online formulier uw vraag aan ons sturen. Wij zullen dan uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.