Welkom thuis bij Artemis Artemis

Kleinschalig en comfortabel wonen voor ouderen met geheugenproblemen zoals Alzheimer

Artemis biedt particuliere woonzorg op kleinschalige basis aan ouderen met geheugenproblemen zoals Alzheimer. Wonen als thuis met 24 uur per dag zorg en begeleiding, waarbij de zelfstandigheid en privacy van onze bewoners zoveel mogelijk wordt gerespecteerd.

Artemis staat voor: zelfstandig wonen mét veiligheid en geborgenheid.

De kamers zijn standaard voorzien van stoffering, een luxe wasmeubel, televisieaansluiting en wifi.

Wij vinden het belangrijk dat bewoners zich thuis voelen in onze voorzieningen. Daarom doen we er alles aan om ouderen het wooncomfort en de leefomgeving te bieden die zij gewend zijn.
De kamers bieden alle ruimte om naar eigen smaak met eigen meubels en spulletjes in te richten. Dat kunt u als familie doen, maar u kunt de kamer ook in overleg met ons laten inrichten.

De kamers zijn voorzien van domotica. Dat wil zeggen dat elektronische sensoren signalen van beweging, bijvoorbeeld van een deur, doorgeven aan onze medewerkers. Op deze manier ervaren de bewoners maximale privacy; tegelijk kunnen hulpverleners snel ter plaatse zijn als dat nodig is.

NIEUW:

- Heeft u een verwant met dementie en wilt u er een paar dagen tussenuit? Informeer gerust naar onze logeermogelijkheden.

- Ook echtparen, waarvan slechts een vd partners een indicatie heeft zijn van harte welkom in een van onze  “echtparenkamers.”


Andelst

Europaplein 1

6673 BT Andelst

+31 488 726080

Zetten

Stationsstraat 27

6671 AW Zetten

+31 488 745 112

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel: 0488 72 60 80

of stuur ons een bericht