Dagbesteding

Ouder worden met geheugenproblemen zoals Alzheimer houdt niet vanzelfsprekend in dat het niet meer mogelijk is om actief te zijn of spelletjes te doen. Alles wat wij doen bij Artemis is gericht op het verhogen van de kwaliteit van leven en het welzijn van onze bewoners.

Dagelijks organiseren we leuke en gezellige activiteiten in de huiskamer(s) of activiteitenruimte, waaraan ouderen naar keuze kunnen deelnemen. Voorbeelden zijn: bewegen aan tafel, bloemschikken, sjoelen of kaarten. Ook zijn er spellen om het geheugen te stimuleren.

We hechten aan een ongedwongen, gezellige sfeer binnen onze voorzieningen. Er ‘mag’ veel en ‘moet’ niks.

 

Activiteiten in de buurt

Regelmatig organiseren we samen met de buurt, familieleden of vrijwilligers activiteiten binnen of buiten. Op deze manier blijven onze bewoners vol in het leven staan en blijft de omgeving betrokken bij de ouderen. Ouderen en familieleden kunnen samen koken of gezamenlijk hun creativiteit tot uiting laten komen in onze activiteitenruimte.

Ook komt het voor dat we in samenwerking met bijvoorbeeld een school of buurtvereniging een huisconcert houden of een evenement op ons terrein hebben.

Residence

Andelst

Europaplein 1

6673 BT Andelst

+31 488 726080

Residence

Zetten

Stationsstraat 27

6671 AW Zetten

0488 745 112

Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht

Wij hebben alle antwoorden op veel gestelde vragen voor u online gezet zodat u gemakkelijk en snel antwoord kan krijgen op uw vragen. Staat uw vraag er niet tussen kunt u zijstaande gegevens of via ons online formulier uw vraag aan ons sturen. Wij zullen dan uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.