Wooncomfort en liefdevolle zorg voor ouderen met Alzheimer.

 

Artemis is een organisatie die kleinschalige particuliere woonzorg biedt aan ouderen met geheugenproblemen zoals Alzheimer, met en zonder lichamelijke ongemakken. Er zijn verschillende soortgelijke aandoeningen bekend.

 

 

 

Leven met Alzheimer


Het liefst zouden familie en betrokkenen hun naaste zo lang mogelijk bij zich houden en zelf ondersteunen. Wanneer de ziekte vordert is dat niet altijd mogelijk omdat de zorg te zwaar wordt of omdat het niet meer veilig is. Hulp is dan geboden, maar dat hoeft geen teruggang te zijn.

 

De woonzorg van Artemis biedt ouderen de mogelijkheid om zelfstandig te wonen met hulp op afroep, waardoor zij eigen regie houden en toch de veiligheid en geborgenheid krijgen die nodig is. Bij Artemis kunnen ouderen met zorgzwaartepakket 4 tot en met 6 wonen.

 

Artemis heeft zich tot doel gesteld om de levensvreugde en het welzijn van ouderen met Alzheimer te bevorderen, terwijl zij het wooncomfort  ervaren die zij gewend zijn. De kamers of appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Zorg en begeleiding is 24 uur per dag beschikbaar.  

 

Wij staan voor:

  • Zelfstandig wonen mét veiligheid en geborgenheid.
  • Zorg op maat en veel ruimte voor persoonlijke aandacht.
  • Een ongedwongen, gezellige sfeer binnen onze voorzieningen. Er ‘mag’ veel en ‘moet’ niks.
  • Familie wordt actief betrokken. Er zijn geen vaste bezoektijden: naasten van onze bewoners zijn altijd welkom.
  • Iedere bewoner krijgt dezelfde uitgebreide service.

 

Optimistisch


De sfeer binnen onze voorzieningen is open en ongedwongen. Onze medewerkers zijn optimistisch en werken met hart voor de bewoners; zij behandelen iedere oudere zoals hun naasten dat zelf zouden doen.

 

Familie betrokken


Familieleden en andere direct betrokkenen zijn erg belangrijk voor ouderen met Alzheimer. Ze kunnen actief blijven in het leven van hun naasten en worden via Carenzorgt (hiermee is er een online verbinding met de verwanten van de bewoner en deel je mbv een eigen login informatie over de bewoner) en social media op de hoogte gehouden van het dagelijks leven van de bewoners. 

 

Begeleiding bij financiële vraagstukken


Bewoners van Artemis betalen een vast bedrag aan huur en servicekosten. Voor zorg en begeleiding ontvangen de bewoners vergoeding vanuit de wet AWBZ. Artemis ondersteunt graag bij het doen van de juiste aanvragen.

Residence

Andelst

Europaplein 1

6673 BT Andelst

+31 488 726080

Residence

Zetten

Stationsstraat 27

6671 AW Zetten

+31 488 745 112

Heeft u vragen?

Stuur ons een rechtstreeks emailbericht

of stel uw vraag via ons online formulier. Wij zullen deze natuurlijk zo spoedig mogelijk beantwoorden.