Majo . Artemis

Majo .

Het Witte Huis

Van oorsprong komt mijn moeder uit de Achterhoek. In 1971 verhuisde het gezin naar Zetten. Als snel voelde dit dorp, in het land van Maas en Waal, als een behaaglijke warme jas in de winter.

In 2009 verhuist mijn moeder naar een fijne seniorenwoning op de Loohof in Zetten. In de jaren die volgenden nam de zorg toe en haar zelfstandigheid af. Na een opname in het ziekenhuis en verblijf in het revalidatiecentrum, blijkt eind 2015 dat zelfstandig wonen helaas niet meer haalbaar is.

Wat nu? Waar vinden we weer zo’n fijne plek voor haar? Het liefst in haar vertrouwde dorp, waar alle zorg en persoonlijke aandacht geboden kan worden die ze nu nodig heeft. Waar wij met elkaar kunnen blijven genieten van wat het leven te bieden heeft.

We hoefden daarvoor gelukkig niet ver te zoeken. In Residence Het Witte Huis in Zetten is een fijn appartement voor haar beschikbaar. Alle, voor mijn moeder, dierbare meubeltjes en spulletjes kunnen bijna meeverhuisd worden. Ze kan daar zelfstandig, veilig en geborgen wonen in een appartement met maximale privacy. Het appartement is aan de zuidkant gelegen en daardoor lekker licht, zonnig en warm, want daar geniet ze zo van. We sprongen met zijn allen een gat in de lucht van blijdschap.

Sinds 30 januari 2016 woont mijn moeder nu in Residence Het Witte Huis. Haar een bezoekje brengen, op elk gewenst moment, is geen enkel probleem. We zijn altijd welkom, de koffie staat klaar en we worden altijd warm onthaald. Mijn moeder is in goede handen en geniet van de gezamenlijke activiteiten, van de aandacht en zorg waarmee ze dagelijks is omgeven en van de ongedwongen en gezellige sfeer die er is in Het Witte Huis. “Ze zijn hier zo lief voor mij, niets is ze hier teveel, wat woon ik hier toch fijn”, zegt mijn moeder steeds tijdens mijn bezoekjes aan haar. Op Familienet lezen we over het dagelijks reilen en zeilen. Elke vraag is daardoor makkelijk gesteld en snel beantwoord.

Moeder blij, wij blij. Meer kunnen we ons niet wensen.

Ik hoop dat we nog een hele poos samen mogen blijven genieten.

 


 


Andelst

Europaplein 1

6673 BT Andelst

+31 488 726080

Zetten

Stationsstraat 27

6671 AW Zetten

+31 488 745 112

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel: 0488 72 60 80

of stuur ons een bericht