Marion .

Het Witte Huis

Mijn moeder kwam in juni 2015 in Het Witte Huis. Ze wilde absoluut niet weg uit haar vertrouwde omgeving in Hilversum. Maar twee weken uit logeren om het uit te proberen, daar stemde ze met moeite mee in.

De tweede dag wilde ze al niet meer weg. Zulke lieve mensen met geweldige zorg en zoveel geduld. Niets is hen teveel. Ook een mooie kamer van meer dan 30 vierkante meter. In het begin zat ze daar dagelijks en wilde niet naar de huiskamer, nu is het omgekeerd. Ze vertoefd elke dag in de gezellige huiskamer en heeft weer contacten, doet regelmatig mee aan de activiteiten, die georganiseerd worden. Zoals bijvoorbeeld het leuke spelletje van vroeger "Pim Pam Pet", maar we zijn ook naar de Kerstmarkt geweest. Kortom ze vindt het geweldig en ik krijg elke keer te horen, dat haar hier heen halen het beste is wat haar is overkomen. Ook ik ben blij, dat ze zo dichtbij zit en kan haar nu met regelmaat bezoeken. Hun visie: de bewoners zijn thuis, het personeel is gast heb ik nog niet eerder meegemaakt. Een huisarts, verbonden aan Het Witte Huis, die gespecialiseerd is in ouderenzorg is ook een unicum.

Kortom een TOP locatie, waar "Alles mag en niets moet", die ik iedereen kan aanbevelen!

Residence

Andelst

Europaplein 1

6673 BT Andelst

+31 488 726080

Residence

Zetten

Stationsstraat 27

6671 AW Zetten

0488 745 112

Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht

Wij hebben alle antwoorden op veel gestelde vragen voor u online gezet zodat u gemakkelijk en snel antwoord kan krijgen op uw vragen. Staat uw vraag er niet tussen kunt u zijstaande gegevens of via ons online formulier uw vraag aan ons sturen. Wij zullen dan uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.