Alice Testimonial Artemis

Alice Testimonial

Het witte huis

Het huis van mijn vader was altijd een klein maar fijn bejaardenhuisje. Een modern aangepast huis met “koloniale” inrichting. De inrichting is er nog. Het staat nu in een fijne ruime kamer in een prachtig monumentaal gebouw. Ruim en stijlvol maar niet overweldigend. Een huis om je veilig in te voelen. Dat is het Witte Huis in Zetten. Een huis om je veilig en beschermd in te voelen. Een thuis.

Natuurlijk draait het niet alleen om het huis of gebouw. Het belangrijkste zijn uiteraard de bewoners. In dit geval de bewoners èn de gastheren en gastvrouwen, onder wie de verzorgenden en verpleegkundigen die voor de bewoners zo van levensbelang zijn. Als dochter kom ik er graag. Ik kan werkelijk genieten van de wijze waarop mijn vader in het Witte Huis wordt bejegend. De aandacht, focus en de professionaliteit van het zorgteam van het Witte Huis vind ik  buitengewoon indrukwekkend. Daar leer ik van.

Ook op de tijden dat ik niet lijfelijk in het Witte Huis ben, voel ik mij betrokken doordat ik via Familienet en telefonisch contact zorgvuldig op de hoogte blijf van hoe het met mijn vader gaat. Op momenten dat het wat minder goed gaat met de gezondheid van mijn vader is er niet meer die grote bezorgdheid, want ik kan er met een gerust hart op vertrouwen dat het zorgteam alles zal doen wat nodig is. Eindelijk heb ik los kunnen laten wat mij vele jaren zoveel zorgen baarde. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Ik hoop van harte dat Het Witte Huis dit peil van zorgkwaliteit zal kunnen handhaven. Ik ben er plaatsvervangend trots op.

Alice

Andelst

Europaplein 1

6673 BT Andelst

+31 488 726080

Zetten

Stationsstraat 27

6671 AW Zetten

+31 488 745 112

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel: 0488 72 60 80

of stuur ons een bericht