Vacature Helpende niveau 2 Artemis


Artemis biedt particuliere woonzorg op kleinschalige basis aan ouderen met geheugenproblemen zoals Alzheimer. Wij vinden het belangrijk dat bewoners zich thuis voelen in onze voorzieningen. Daarom doen we er alles aan om ouderen het wooncomfort en de leefomgeving te bieden die zij gewend zijn. Voor onze locaties Residence Het Witte Huis in Zetten en Residence Andelst zijn wij op zoek naar:

Helpende niveau 2

Wat ga je doen?
Je begeleid en ondersteund de bewoner bij de ADL- activiteiten. Je levert een positieve bijdrage aan het leefklimaat van de bewoner.


Wie zoeken wij?

Je bent in het bezit van een diploma Helpende met bij voorkeur werkervaring in de zorg.
Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je hebt gevoel voor het betrekken van cliënten bij de dagelijkse gang van zaken.

Flexibiliteit: je werkt in een kleine setting in wisselende diensten en je stelt je, waar nodig, flexibel op om de warme zorg voor bewoners te borgen;

Je bent Gastvrij, Respectvol, Integer en Professioneel (GRIP).

Kortom: zorg met beleving.

Ons aanbod:

Het betreft een tijdelijk functie met mogelijke verlenging naar een vaste aanstelling. Je werkt in een warme collegiale en uitdagende werkomgeving, ingeschaald naar werkervaring conform CAO VVT met een eindejaarsuitkering.


Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt en is deze functie op je lijf geschreven? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Wij zien je sollicitatie met motivatie en CV, gaarne tegemoet op email adres: DorienvanPut@artemisgroep.nl


Voor extra informatie kun je je wenden tot de locatiemanager Dorien van Put, tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 06-47587545Andelst

Europaplein 1

6673 BT Andelst

+31 488 726080

Zetten

Stationsstraat 27

6671 AW Zetten

+31 488 745 112

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel: 0488 72 60 80

of stuur ons een bericht