Verzorgende IG niveau 4 Artemis

Verpleegkundige niveau 4


Artemis groeit! Daarom zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s die liefdevolle en warme zorg vanzelfsprekend vinden. Wil jij ook meewerken om van iedere dag een fijne dag te maken, met goede zorg en leuke activiteiten voor onze bewoners? Zodat jij met een voldaan gevoel naar huis gaat aan het einde van je werkdag? 


wat zoeken we?

Als Verpleegkundige heb je een enthousiaste en energieke houding. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent empathisch en hebt een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Als teamplayer ben je flexibel en elke dag weer gemotiveerd. Je houdt altijd GRIP (Gastvrij, Respectvol, Integer en Professioneel) op je werk. Je bent beschikbaar voor 2 tot 5 diensten per week, uren in overleg.

wat neem je mee?

Je hebt minimaal een diploma Verpleegkunde niveau 4. Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt een positieve instelling en bent gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen. Ervaring in de zorg is een pré. Bij indiensttreding kun je een verklaring omtrent gedrag (VOG) overleggen.

wat bieden we?


Artemis biedt een salaris volgens CAO VVT naar opleidingsniveau en ervaring, aangevuld met pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. Het vakantiegeld bedraagt 8,3 %. Bovendien ontvang je een eindejaarsuitkering van 7,4 %. Wij staan altijd open voor scholings- en doorgroeimogelijkheden.


hoe verder?

Voor extra informatie kun je je wenden tot locatiemanager Dorien van Put, tijdens kantooruren bereikbaar via 06-47587545. Nieuwsgierig? Kom gerust een dag meelopen en maak kennis met onze teams en bewoners. Of ben je enthousiast en is deze functie op je lijf geschreven? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren door een je sollicitatie inclusief motivatie en CV te sturen naar DorienvanPut@artemisgroep.nl


over ons

Artemis biedt woonzorg op kleinschalige basis aan ouderen met geheugenproblemen zoals Alzheimer. Wij vinden het belangrijk dat bewoners zich thuis voelen. We doen er alles aan om ouderen het wooncomfort en de leefomgeving te bieden die zij gewend zijn.  Daarom zeggen we: “Welkom thuis bij Artemis”.Andelst

Europaplein 1

6673 BT Andelst

+31 488 726080

Zetten

Stationsstraat 27

6671 AW Zetten

+31 488 745 112

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel: 0488 72 60 80

of stuur ons een bericht