Zorg

Onze medewerkers mogen medicatie verstrekken en medische handelingen verrichten bij mensen met zorgzwaartepakket  4,5 en 6 (beschermd wonen met intensieve dementiezorg, met nadruk op begeleiding).

Artemis werkt nauw samen met plaatselijke huisartsen en/of specialisten op het gebied van ouderengeneeskunde.

Met behulp van domotica (bijvoorbeeld een deursensor, een polsbandje of val alarm) en door de continue aanwezigheid van ons personeel, worden medische noodgevallen zeer snel opgemerkt.

Hulpmiddelen


Wanneer ouderen hulpmiddelen nodig hebben, zoals een rolstoel, rollator of krukken zijn deze via ons beschikbaar of via ons te huur. Dat geldt in veel gevallen ook voor een verhoogd bed. Als de hulpmiddelen permanent nodig zijn, kunnen wij helpen met de aanvraag bij de gemeente (via de Wmo). Al onze panden zijn rolstoeltoegankelijk.

Het is mogelijk om naast de zorgindicatie ondersteuning aan huis te krijgen van een fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist of pedicure. Hiervoor spreken bewoners, net als voor huisartsenzorg en specialist, hun zorgverzekering aan. Via het BSN-nummer van de bewoner kan de zorgverlener eenvoudig controleren of de zorgverzekering de kosten dekt.

Palliatieve zorg


Wanneer het einde van een leven in zicht komt, zijn de voorzieningen van Artemis volledig toegerust om het stervensproces voor alle betrokkenen zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Residence

Andelst

Europaplein 1

6673 BT Andelst

+31 488 726080

Residence

Zetten

Stationsstraat 27

6671 AW Zetten

+31 488 745 112

Heeft u vragen?

Stuur ons een rechtstreeks emailbericht

of stel uw vraag via ons online formulier. Wij zullen deze natuurlijk zo spoedig mogelijk beantwoorden.