Zorg assistent Artemis

Nieuwe functie bij Artemis

Artemis biedt particuliere woonzorg op kleinschalige basis aan ouderen met geheugenproblemen zoals Alzheimer. Wij vinden het belangrijk dat bewoners zich thuis voelen in onze voorzieningen. Daarom doen we er alles aan om ouderen het wooncomfort en de leefomgeving te bieden die zij gewend zijn. Voor onze locaties Residence Het Witte Huis in Zetten en Residence Andelst zijn wij op zoek naar:

Zorg assistent 

Je zou graag in de zorg in een kleinschalige setting willen werken, maar je hebt geen zorgdiploma. Je hebt een warm hart voor ouderen en wil graag ons zorgteam ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden, waardoor je onze bewoners en je collega’s een fijne dag bezorgt om vervolgens met een goed gevoel naar huis te gaan? 

Als zorg assistent werk je samen met een  zorgmedewerker, die je in hun dagelijkse werk ondersteund. Samen geef je de ondersteuning naar behoeften en wensen van de bewoner. De zorgmedewerker overlegt wat er voor die dag aan werkzaamheden zijn waarin jij kunt ondersteunen, waarbij  persoonlijke aandacht en het meewerken aan een goede sfeer belangrijk zijn. Niet voor niets is onze slogan: “Welkom thuis bij Artemis”

Wat houden je werkzaamheden concreet in?

Als zorgassistent ben je helpende hand bij de dagelijkse verzorging zoals: douchen, aankleden, het naar bed gaan, ontbijt lunch en avondeten etc. Ook kun je ondersteunen bij de vele activiteiten voor onze bewoners, die wij bij Artemis hoog in het vaandel hebben staan. 

Kortom: je vind het leuk om onderdeel te zijn in een team. Je bent flexibel, liefdevol, collegiaal en ondersteund de visie van Artemis waarbij de bewoner centraal staat.

 

Ons aanbod:

Het betreft een functie voor bepaalde tijd met mogelijk contract voor onbepaalde tijd. Uren in overleg. De arbeidsvoorwaarden voorwaarden zijn conform CAO VVT en ingeschaald FWG 15 met een eindejaarsuitkering.

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt, is deze functie op je lijf geschreven en vind jij het niet erg onregelmatig te werken? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. 

Wij zien je sollicitatie met motivatie en CV, gaarne tegemoet op email adres: DorienvanPut@artemisgroep.nl


Voor extra informatie kun je je wenden tot de locatiemanager Dorien van Put, tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 06-47587545


Andelst

Europaplein 1

6673 BT Andelst

+31 488 726080

Zetten

Stationsstraat 27

6671 AW Zetten

+31 488 745 112

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel: 0488 72 60 80

of stuur ons een bericht